16.8 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Gemeente Wassenaar plaatst borden voor opladen elektrische deelauto’s

Woensdagavond 25 oktober stonden Samen Slim Rijden Wassenaar, ambtenaren Verkeer van de gemeente , wethouder Wim Koetsier en aanwezigen van Mobigo stil bij het feit dat Wassenaar vanaf nu vier deelauto’s met vaste parkeerplek heeft. Er zijn nu in totaal vier gereserveerde parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische deelauto’s van Mobigo.

Wim Koetsier, wethouder Mobiliteit was duidelijk verheugd met de plaatsing van de borden. “Dit voelt als een belangrijke stap richting een duurzamere en milieuvriendelijkere toekomst op de weg. Het plaatsen van deze borden sluit dan ook goed aan bij een Samen duurzaam mobiel Wassenaar.”

Vier plekken in Wassenaar

Er zijn drie nieuwe plekken waar de borden geplaatst zijn, aan de Generaal Winkelmanlaan ter hoogte van nummer 2, de Deijlerweg 136 en op het parkeerterrein van de Warenar. De Donker Curtiuslaan is een bestaande locatie. Op deze vier plekken is vanaf nu ruimte om elektrische deelauto’s op te laden. 

Verkeersbesluit

De borden zijn geplaatst naar aanleiding van het vorig jaar genomen verkeersbesluit. Na de onthulling van het parkeerbord was er tijd voor een hapje en drankje in het Sterrenbad om dit moment te vieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio