20 C
De Bilt

Gezondheidsfestival Delft beleeft haar derde editie

Na twee succesvolle edities vindt in juni opnieuw het Gezondheidsfestival Delft plaats. Op zaterdag 1 juni op de Markt en op zondag 2 juni in het Poptapark. Op het programma staan activiteiten voor jong en oud. De organisatie hoopt ook dit jaar veel bezoekers te trekken. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. 

Programma Gezondheidsfestival Delft

Tijdens het Gezondheidsfestival worden Delftenaren op een leuke en interactieve manier bewust gemaakt van hun eigen gezondheid.Je kunt verschillende sporten uitproberen, zoals voetbal, tennis of golf. Doe mee met de workshop gezond trakteren. Of schuif aan bij Krista van De Sekszusjes. Die show gaat over hoe belangrijk instemming is bij seks. Het programma van het Gezondheidsfestival bestaat uit verschillende thema’s. Denk aan sport en bewegen, gezond eten en drinken, een gezond lichaam, roken, alcohol, drugs & gamen en financiële gezondheid.

Twee locaties

Het Gezondheidsfestival Delft vindt op zaterdag 1 juni plaats op de Markt in de historische binnenstad. Op zondag 2 juni in het Poptapark. Het festival duurt beide dagen van 12.00 uur tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Voor iedereen

Het Gezondheidsfestival is voor iedereen. Er is een speciaal peutergedeelte waar peuters samen met hun ouders kunnen spelen. Er is een stormbaan en je kunt meedoen aan een workshop breakdance. Volwassenen kunnen hun gezondheid testen en advies krijgen om gezond en goedkoop te koken. Daarnaast zijn er veel organisaties aanwezig waar bezoekers meer kunnen leren over gezondheid. Zij staan klaar voor alle vragen over welzijn. Of gewoon voor een gezellig gesprek of een kopje koffie.

Delftse organisaties

Het Gezondheidsfestival Delft is een initiatief van de gemeente Delft. Er doen maar liefst 20 Delftse organisaties mee. Denk aan Delft voor Elkaar, De Voedingsjuf of Thuiszorg de Wereld.

Meer informatie

Bekijk het volledige programma van het Gezondheidsfestival op www.gezondheidsfestivaldelft.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio