14.8 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Gezondheidsfestival Delft klaar voor de tweede editie

Het is bijna zover! Op zaterdag 17 en zondag 18 juni vindt opnieuw het Gezondheidsfestival Delft plaats. Het festival strijkt op zaterdag neer in de binnenstad en op zondag 18 juni in het Poptapark. Op het programma staan meer dan 45 activiteiten, georganiseerd door ruim 40 organisaties. Na een succesvolle eerste editie hoopt de organisatie ook dit jaar veel bezoekers te trekken. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Programma Gezondheidsfestival

Tijdens het Gezondheidsfestival worden Delftenaren op een leuke en interactieve manier bewust gemaakt van de eigen gezondheid. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan workshops breakdance en gezond trakteren. Of ontdekken in een escaperoom wat er met het brein gebeurt als je te veel drinkt. Het programma bestaat uit verschillende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan gezond eten & drinken, sport & bewegen, mentaal welzijn en financiële gezondheid.

Locaties

Het Gezondheidsfestival Delft vindt op zaterdag 17 juni plaats op de Markt in de historische binnenstad. Op zondag 18 juni in het Poptapark. Het festival duurt beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur.

Voor iedereen

Het festival Delft is voor iedereen. Er is een speciaal peutergedeelte, waar peuters samen met hun ouders kunnen spelen. Kinderen kunnen bijvoorbeeld een stormbaan trotseren. Of met pijl en boog schieten. Ouderen kunnen hun gezondheid testen. Daarnaast zijn er veel organisaties aanwezig waar bezoekers terecht kunnen voor een kopje koffie of een gesprek.

Deelnemende organisaties

Het Gezondheidsfestival Delft is een initiatief van de gemeente Delft. Er doen ruim 40 organisaties mee. Denk bijvoorbeeld aan het Reinier de Graaf Gasthuis, Delft voor Elkaar en Stichting Thuisgekookt. Creatief conceptbureau De Burgemeesters organiseert het festival, in samenwerking met GGD Haaglanden.

Meer informatie

Bekijk alle thema’s en het volledige programma van het Gezondheidsfestival op www.gezondheidsfestivaldelft.nl. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio