21.7 C
De Bilt

Inloopavond Project Gezicht op Delft en PoortMeesters

Delft – Op dinsdag 26 maart 2019 organiseert Ballast Nedam Development
een inloopavond voor hun projecten Gezicht op Delft en PoortMeesters. Dit doen zij samen met de Projectorganisatie Nieuw Delft. De avond vindt plaats op het stadskantoor van de gemeente Delft (ingang station). U kunt vrij inlopen tussen 17.00 en 19.00 uur.

Projecten Gezicht op Delft en PoortMeesters

Ballast Nedam Development ontwikkelt het project Gezicht op Delft, naast The Student Hotel in het Van Leeuwenhoekkwartier. Het plan bevat riante grachtenpanden en een kleinschalig appartementen-complex. De grachtenpanden zijn gelegen aan de Westsingelgracht, de ruime appartementen hebben uitzicht op de Kolk. In Abtswoudse Hof, tussen de Industriestraat en de Nieuwe Gracht, komt PoortMeesters. Een project van Ballast Nedam Development en BPD Ontwikkeling. Een stoer, stads en stevig woongebouw met royale stadswoningen en luxe appartementen aan de Nieuwe Gracht in Nieuw Delft.

Inloopbijeenkomst

Op de inloopavond komt u alles te weten over het definitieve ontwerp en de bouwlogistiek van deze twee projecten. U bent van harte welkom tussen 17.00 – 19.00 uur op dinsdag 26 maart 2019 op het stadskantoor (Stationsplein 1 (ingang via stationshal).

schiedamsepoort
schiedamsepoort

Aanmelden

De koffie en thee staan vanaf 16.45 uur klaar. We verzoeken u vriendelijk om u uiterlijk donderdag 21 maart 2019 aan te melden voor de bijeenkomst via nieuwdelft@delft.nl, of door te bellen naar
015 260 2611. Vermeld daarbij uw naam, emailadres en het aantal personen waarmee u komt.

Meer informatie
Heeft u een vraag? Stuur dan een e-mail naar nieuwdelft@delft.nl of bel naar
015 – 260 2611. Wilt u meer weten over de plannen voor de gebiedsontwikkeling Nieuw Delft? Raadpleeg dan www.nieuwdelft.nl of volg ons op Facebook, Twitter of Instagram.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio