Koningin Máxima houdt openingstoespraak Jaarcongres MKB-Nederland

Den Haag – Hare Majesteit Koningin Máxima houdt dinsdagmiddag 9 oktober de openingstoespraak van het Jaarcongres van MKB-Nederland in de Grote Kerk in Den Haag. Het thema van dit jaar is ‘Het MKB Digitaliseert’. Koningin Máxima spreekt in haar hoedanigheid van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap. Minister-president Rutte sluit het jaarcongres af. 

MKB jaarcongres

Het MKB-Jaarcongres wordt bijgewoond door circa 1000 ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Koningin Máxima gaat in haar toespraak onder meer in op de noodzaak voor ondernemers om hun bedrijf te vernieuwen en aan te passen aan veranderingen in de markt. Staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat gaat in gesprek met ondernemers over het thema digitalisering en ondernemerschap. De voorzitter van MKB-Nederland, Jacco Vonhof, vertelt wat hij de komende tijd voor ondernemers wil bereiken. Ook spreken diverse ondernemers over hoe zij met digitalisering bezig zijn in hun bedrijf.

Comité voor ondernemerschap

Het Nederlands Comité voor Ondernemerschap is ingesteld door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat om ondernemerschap in Nederland te stimuleren. Daarbij richt het comité zich op versterking van het groeipotentieel van het midden- en kleinbedrijf. Elk jaar geeft het comité een trendanalyse uit in de vorm van het ‘Jaarbericht Staat van het MKB’.

bron: Rijksvoorlichtingsdienst/Koninklijk Huis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio