14.8 C
De Bilt

Landelijke Fotobond expositie in gemeentehuis Delft

Delft – Voor het eerst in het bijna 100- jarig bestaan van de Landelijke Fotobond wordt een grote landelijke expositie gehouden, waarin de foto’s van de drie grote nationale wedstrijden worden tentoongesteld: Foto Nationaal 2019, Foto Individueel 2018 en 2019 en de Bondsfotowedstrijd 2019. Totaal zullen er ongeveer 220 foto’s worden getoond.

Op zaterdag 26 oktober wordt in het Huis der Gemeente te Delft deze bijzondere expositie om 11.00 uur geopend door de wethouder van o.a. Culturele zaken Bas Vollebregt van de gemeente Delft en Oege Lam, namens de Fotobond. Inloop vanaf 10.30 uur en sluiting om 16.00 uur. Daarna zijn de foto’s te bewonderen tot 30 november, tijdens kantooruren in de hal van het Huis der Gemeente.

Op zaterdag 2 november is een extra openstelling van 11.00 tot 17.00 uur.

Om u tevens een extra beeld te willen geven van de mooie stad Delft, hebben wij een fotoroute voor de geïnteresseerde bezoeker uitgezet, in samenwerking met de plaatselijke fotoclub FC59. U krijgt bij uw bezoek de route uitgereikt die u, tijdens een wandeling van ongeveer 1 uur, langs de meest mooie en fotogenieke plekjes voert. De route is dan ook te downloaden via de website van de Fotobond.nl. Een aardige tip voor een clubuitje!

Delft is de stad van Vermeer. Aanleiding voor de Landelijke Fotobond om, voor iedereen die wil meedoen, een fotowedstrijd uit te schrijven met het thema: De Parel en het Meisje…Vanaf 26 oktober tot en met 15 december kunnen foto’s gratis worden ingestuurd via wetransfer naar: delftseparel@ziggo.nl.  Maximaal 2 foto’s per persoon, o.v.v. naam, adres, emailadres en telefoonnummer. Bestand JPEG, max 16 Mb. (Leden van de Fotobond sturen in via www.fotobond.nl)

meisje
foto: Nico Beckers

De winnaars krijgen via de mail bericht.  Prijzen: een hotelovernachting met ontbijt voor 2 personen in Delft, een jaarabonnement op Shutr en een jaarabonnement op Zoom, als respectievelijk de 1e, 2e en 3e prijs.

Wij adviseren u vooral met de trein te komen, aangezien het Huis der Gemeente zich bevindt in het station Delft Centraal.  Adres stadskantoor: Stationsplein 1.

De publiekshal, waar de expositie staat opgesteld, van de gemeente bereikt u via de ingang aan de Coenderstraat of via de stationshal.

Met de auto: Bij het stadskantoor zijn geen parkeerplaatsen. Als u met de auto komt, kunt u deze parkeren in de: Phoenixgarage, Zuidpoortgarage of de Prinsenhofgarage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio