14.8 C
De Bilt

Langer en gezonder leven met de unieke inzichten van je DNA

Delfgauw – Voor een lang en gezond leven introduceert PURE Genetic Lifestyle  wereldwijd de meest uitgebreide DNA analyses waarmee het risico op (erfelijke) aandoeningen wordt onderzocht en gekeken wordt naar ziektepreventie, medicijnen, mentale aandoeningen, gezonde voeding, gewichtsbeheersing en sportprestaties. De resultaten zijn uniek, persoonlijk en wetenschappelijk bewezen. PURE Genetic Lifestyle geeft wetenschappelijk onderbouwd gezondheidsadvies op maat en is nu voor iedereen toegankelijk.

Vitaliteit en ziektepreventie programma’s richten zich op het behouden en verbeteren van de gezondheid. Pure Genetic Lifestyle motiveert mensen om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor preventie van ziekte en het verbeteren van de gezondheid, om gezonder en bewuster te leven. Onze genen zijn de blauwdruk voor ons lichaam en bepalend voor een groot aantal eigenschappen. Onze genen zijn helaas niet vrij van fouten en iedereen heeft bepaalde genetische defecten of genetische variaties die een negatieve uitwerking hebben op onze gezondheid. Deze genetische variaties kunnen het risico op diabetes, trombose of kanker verhogen. Ze zijn ook bepalend voor het effectief afvoeren van afvalstoffen uit ons lichaam, voor voedselintoleranties, zoals een gluten- of lactose-intolerantie, en voor onze aanleg voor parodontitis.

langer en gezonder leven, De analyses

Deze analyse richt zich op ziektepreventie, een gezond dieet en gewichtsbeheersing. Wij identificeren uw risico’s op aandoeningen en stellen een preventieprogramma op basis van het genetisch profiel op of geven aan wat de meest effectieve behandeling en medicijnen is voor een aandoening. Als je je bewust bent van je genetische aanleg voor bepaalde ziektes, kun je tijdig en adequaat veranderingen aanbrengen in je levensstijl en preventief actie ondernemen

Voedingsanalyse

Een DNA analyse voor een gezond dieet en gewichtsbeheersing. Genetische variaties hebben invloed op hoe het lichaam reageert op bepaalde voedingsstoffen en ingrediënten en welke stoffen goed worden omgezet en gebruikt. Je genetisch profiel geeft aan welke voedingsmiddelen iemand het beste kan vermijden en wat iemand zonder bezwaar kan eten. Aangetoond is dat je 2.4 keer meer gewichtsverlies bereikt wanneer je een dieet aangaat op basis van je DNA. Een dieetplan dat even uniek is als jezelf!

Sportanalyse

De Sportanalyse voor optimale sportprestaties biedt een persoonlijk rapport van 160 pagina’s waarin elke relevante factor die de sportieve en atletische prestaties beïnvloeden geïdentificeerd wordt, rekening houdend met uw genetische aanleg. De analyse helpt om de meest optimale atletische prestaties te behalen en biedt een optimaal voeding en trainingsprogramma om het meeste uit genetische sterke en zwakke punten te halen.

Vitaliteitanalyse

De Vitaliteitsanalyse, in het kader van duurzame inzetbaarheid, is ontworpen om bedrijven, werkgevers en medewerkers te betrekken op hun persoonlijke weg naar een betere mentale en fysieke gezondheid. Kleine veranderingen in het dagelijkse leven kunnen leiden tot gezonde lange-termijn beloningen en verhoogt de vitaliteit en verlaagt het ziekteverzuim.

Medicijnenanalyse

Ieder mens reageert anders op medicijnen. Ongewenste bijwerkingen van medicijnen zijn na hart-en vaatziekten en kanker de derde meest voorkomende doodsoorzaak in de westerse wereld. Meestal worden deze bijwerkingen bepaald door overgeërfde genetische variaties of interacties tussen bepaalde medicijnen. Middels de medicijnenanalyse kan op basis van het genetisch profiel de effectiviteit van 2300+ medicijnen worden bepaald en hiermee bijwerkingen worden vermeden. 40% van alle medicijnen werkt niet zoals het zou moeten. Ongeveer 50% hiervan heeft te maken met genetische defecten die de afbraak van medicijnen remmen.

Stressanalyse 

Depressie is een van de meest voorkomende psychische aandoeningen die ongeveer 7% van de volwassenen beïnvloeden. Het beïnvloedt hoe mensen voelen, denken, slapen, eten, werken en omgaan met sociale activiteiten en relaties. De stressanalyse geeft naast de genetische aanleg voor depressie inzicht in bipolaire stoornis of manische depressie, die ernstige verschuivingen in stemming, energie, denken en gedrag veroorzaakt, erfelijk is en een sterke genetische basis heeft. Is er genetisch aanleg voor burn-out syndroom en wat is het risico op het ontwikkelen van schizofrenie, de waarschijnlijke leeftijd van de aanvang en de effectiviteit en mogelijke bijwerkingen van gewone medicijnen die gebruikt worden om de ziekte te behandelen.


100% persoonlijke voedingssupplementen – Pure DNA Complete

Voedingssupplementen op basis van je genen! Pure DNA Complete is een vitaminepreparaat dat een leven lang van kracht blijft en doorlopend verbeterd wordt door toepassing van geavanceerde wetenschap en technologie. Pure DNA Complete is op maat gemaakt en samengesteld met precies de aanbevolen hoeveelheid micronutriënten op basis persoonlijke genetische varianten. Pure DNA Performance, voedigssupplementen op basis van de sportanalyse, zijn speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de individuele wensen van atleten, om maximale sportprestaties te bereiken.


Prijs & distributie

De analyses zijn online verkrijgbaar via www.puregeneticlifestyle.com en via onze erkende partners vanaf €450.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio