15.5 C
De Bilt

Madurodam opent Kindernachtverblijf

Den Haag – Op 23 augustus opent Madurodam na sluitingstijd voor één avond haar deuren en wel voor het Kindernachtverblijf. Een unieke avond waar grootste verhalen over Nederland op een bijzondere manier tot leven komen. Sorry ouders, het kindernachtverblijf is alleen voor kinderen. Maar dan kan jij genieten van een avondje voor jezelf. Win-win. Het Kindernachtverblijf bestaat uit toffe activiteiten, dat moeten ze meemaken. Dus meld je kind hiervoor aan, zijn of haar beste vriendje is ook welkom.

Een avond lang hebben kinderen het park voor zich alleen. Dat betekent: geen andere bezoekers, geen lange rijen en lekker laat opblijven. Op een unieke manier worden de verhalen over Nederland ontdekt, van de miniaturen tot aan de doe-dingen en indoor attracties. De hele avond draait om de kinderen en hun teamgenoten. Teamgenoten? Nou en of. In teams gaan ze de strijd met elkaar aan. Denk aan een vliegtuig-challenge op een verlaten Schiphol. Samen ‘het geheim van Nieuw-Amsterdam’ ontfutselen en de code van de schatkist kraken. Wie wordt de topscoorder tijdens een potje “glow in the dark”-voetbal? Of blijkt een held te zijn in het bouwen van levensgrote snoeptorens? En het leukste van alles: in geen velden of wegen is er een ouder te bekennen.

Thuiskomen met de grootste verhalen


“Het Kindernachtverblijf is bedoeld voor kinderen die deze zomer toe zijn aan een avondje zonder hun ouders,” vertelt Marianne Aalders, woordvoerder van Madurodam. “In de zomervakantie gaat 1 op de 5 Nederlandse kinderen naar de BSO of andere vormen van dagopvang. Bepaald geen straf, want tijdens de vakantie worden hier altijd extra leuke activiteiten georganiseerd. Dus dachten wij: waarom zou je zo’n verblijf beperken tot overdag? Het Kindernachtverblijf geeft kinderen de kans om tijdens een zomeravond op ontdekkingstocht te gaan. Zonder ouders. Om met grootse verhalen thuis te komen. Dat wil elk kind toch meemaken?!”

Meld je zoon of dochter nu aan!


Is jouw kind een echte avonturier met onuitputtelijke energie? Geef hem of haar dan voor 14 augustus opmadurodam.nl/kindernachtverblijf voor deze unieke belevenis! In het Kindernachtverblijf is er plek voor in totaal 30 jonge ontdekkingsreizigers van 8 tot 12 jaar plus hun broer, zus, vriendje of vriendinnetje.

De avond begint om 20:00 uur en eindigt om 23:00 uur. Een team van (volwassen) animatiemedewerkers begeleidt en verzorgt de kinderen gedurende de avond. Ouders kunnen dus met een gerust hart lekker een hapje gaan eten of een avond in alle rust Netflixen. Wil je toch liever in de buurt van je kinderen blijven? Dan is er een speciale Ouders Lounge. Het park zelf blijft natuurlijk ‘off limits’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio