10.2 C
De Bilt

Marloes de Ruiter ontvangt Zakenvrouw van het jaar Award 2022 van Zoetermeerse Zakenvrouwen

Marloes de Ruiter ontving de ‘Zoetermeerse Zakenvrouw van het jaar 2022 award’ tijdens de kerstborrel van Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen. Voor haar inzet als voorzitter van de stichting en als voorbeeld van een startende ambitieuze ondernemer.

Ondernemersschool

Na haar deelname aan de ondernemersschool startte ze in 2017 haar eenmanszaak MDR Concepts. Ze bezocht verschillende netwerkgroepen. Echter als startende en jonge ondernemer vond ze nauwelijks aansluiting. Daarom ontwikkelde ze toen ook een platform, laagdrempelig en toegankelijk, waar iedereen welkom is. Waar ambitieuze en ondernemende vrouwen uit Zoetermeer en omgeving elkaar kunnen helpen, inspireren en stimuleren. Of je nu een starter bent of al jaren een bedrijf runt, of een ambitieuze vrouw in loondienst, iedereen is welkom. Het was het begin van Zoetermeerse Zakenvrouwen.

In 2020 heeft ze samen met Leonore Brand en Patricia Munster Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen opgericht en afgelopen week droeg ze haar voorzittersrol over aan Patricia. Hester André is begin dit jaar het bestuur komen versterken.

Marloes de Ruiter
Marloes de Ruiter – Foto: Patricia Munster

Marloes de Ruiter verrast

“Ik dacht stilletjes het toneel te kunnen verlaten, toen mij afgelopen woensdag een mooie verrassing te wachten stond. Mijn grote droom was ooit een awardshow te organiseren om de award voor ‘Zoetermeerse Zakenvrouw van het jaar’ uit te reiken, wat helaas door corona steeds geen doorgang kon vinden.

Afgelopen woensdag werd ik zelf verrast met deze mooie prijs, wat voelt als de kers op de taart van 5 jaar bouwen aan een waardevolle community in Zoetermeer. Ik hoop de award volgend jaar, in een volle zaal, uit te reiken aan een andere ambitieuze ondernemer. Laat dit de start zijn van een jaarlijks terugkerend ondernemersfeestje!”,zo laat Marloes weten.

In de afgelopen vijf jaar heeft ze haar eenmanszaak laten groeien tot een bedrijf met 10 medewerkers en is ze directeur en eigenaar van Weprocess B.V. Met haar onderneming helpt ze bedrijven in het digitaliseren en automatiseren van hun bedrijfsprocessen.

Zoetermeerse Zakenvrouwen

Marloes blijft als donateur verbonden aan Zoetermeerse Zakenvrouwen om het vrouwelijke ondernemerschap te stimuleren en ze zal nog geregeld aanschuiven bij de bijeenkomsten.

De eerstvolgende bijeenkomst is woensdag 18 januari 2023. Meer informatie is te lezen op de website zoetermeersezakenvrouwen.nl.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio