N211: Werkzaamheden Fase A1

Poeldijk – Op de Nieuweweg (N211) wordt er van zondag 18 maart 22.00 uur tot en met 10 juni 2018 gewerkt aan de weg. Er is geen belemmering voor het doorgaande verkeer.

N211

De werkzaamheden aan de N211 die Poeldijk verbindt met Den Haag gaan van start. Het project wordt in fasen uitgevoerd. Om de hinder voor het doorgaande verkeer te beperken wordt er een tijdelijke verkeerssituatie gerealiseerd op de Nieuweweg.

Start werkzaamheden Fase A1

In fase A1 wordt er gewerkt aan de waterzijde van de Nieuweweg tussen de Madepolderweg in Den Haag en de rotonde bij ABC-Westland.

Verkeer

Er is geen belemmering voor het doorgaande verkeer, omwonenden, fietsers en bedrijven. Door het realiseren van de tijdelijke verkeerssituatie is er naast de werklocatie voldoende ruimte voor verkeer in 2 richtingen. Bestemmingsverkeer kan te allen tijde de werkzaamheden passeren.

Afsluitingen

Deze fase sluiten we met enkele nachtafsluitingen / een weekendafsluiting voor het aanbrengen van asfalt en belijning op de rijbaan.

Vaarverkeer

Maandag 19 maart 2018 starten de werkzaamheden voor vervanging van de oeverconstructie langs de Nieuwe Vaart. Dit is de vaarweg tussen knooppunt 27 en 29. Er wordt gewerkt aan de damwand vanaf Den Haag in de richting van Poeldijk. De uitvoeringsperiode is naar verwachting van medio maart t/m oktober 2018. In verband met de ruimte, maar ook voor de veiligheid is er géén doorvaart mogelijk vanaf de kruising bij Poeldijk tot en met de Leugenbrug ter plaatse van het ponton.

Vaarverkeer kan wel via 1 van de 2 zijden een bestemming aan de Nieuwe vaart bereiken.

Voor het doorgaande vaarverkeer wordt vroegtijdig en op verschillende locaties de omleiding aangegeven met borden.

Bron: Provincie Zuid-Holland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img