5.4 C
De Bilt

Nieuwbouw Lamboo Mobile Medical in Dutch Innovation Park

Zoetermeer – PingProperties ontwikkelt op de Dutch Tech Campus een gloednieuw hoofdkantoor voor Lamboo Mobile Medical. Hiermee krijgt het Dutch Innovation Park – na Topcon – in korte tijd de tweede grote bouwimpuls voor een internationaal opererend bedrijf. Het bedrijf zal naar verwachting eind 2022 haar intrek nemen op de campus.

Ontwikkeling Dutch Tech Campus

Met de realisatie van dit nieuwbouwproject zet PingProperties een volgende belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van de Dutch Tech Campus tot een duurzame campus voor bedrijven gericht op smart mobilty, ICT en e-health & care. Wethouder Iedema (Economie): “Het bedrijf is een waardevolle aanwinst voor het Dutch Innovation Park. Door de inspanningen van PingProperties wordt het nog aantrekkelijker voor ondernemingen om zich hier te vestigen.”

Ligging

Na oplevering van het gebouw aan de Werner von Siemensstraat 35 beschikt het bedrijf over 13.500 m² bedrijfsruimte en 1.100 m² kantoorruimte. De uitstekende ligging en de voordelen van de campus speelden voor Lamboo een belangrijke rol in de keuze voor de Dutch Tech Campus.

Over Lamboo Mobile

Lamboo is marktleider in de ontwikkeling en bouw van innovatieve mobiele medische accommodaties zoals modulair verplaatsbare MRI, CT-scanners, Cath-lab, Mammografie en PET-CT-eenheden. Vanuit de hele wereld is er belangstelling voor de unieke medische accommodaties die worden voorzien van de nieuwste technologieën. Door de exponentiële groei verdrievoudigt het bedrijf haar productiecapaciteit in Europa terwijl de nieuwe gasloze huisvesting volledig past bij haar ambitie om in 2030 CO2-neutraal te kunnen produceren. Joost Lamboo: “Ons duurzaamheidsprogramma richting 2030 kent grote en kleine stappen, dit is een grote stap voor de toekomst van ons bedrijf.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio