8.3 C
De Bilt

Gemeente Rijswijk over incident met injectienaald in Julianapark

Vanwege een incident met een gebruikte injectienaald in het Julianapark en een jongetje, heeft de gemeente Rijswijk een statement naar buiten gebracht.

Statement gemeente Rijswijk

We zijn behoorlijk geschrokken van het bericht dat een jongetje zich heeft geprikt aan een injectienaald die was gevonden in het Julianapark. De gevolgen van dit incident zijn voor hem zeer ingrijpend en we betreuren dat dit incident heeft plaatsgevonden.

Niet bekend als onveilige locatie

Tot voor gisterenmiddag was dit incident niet bekend bij de gemeente. Ook de politie in Rijswijks was hier niet van op de hoogte. Er is tot op heden geen aangifte of melding geweest. De locatie aan het Julialaantje ter hoogte van het Streekdierentehuis staat bij de gemeente niet bekend als een onveilige locatie. Er wordt wekelijks gecontroleerd en schoongemaakt door de gemeente en medewerkers van werkbedrijf De Binnenbaan.

Extra toezicht door team Handhaving

De locatie wordt komende periode nog vaker door de medewerkers van team handhaving meegenomen op hun ronde door Rijswijk. De gemeente zal ook contact zoeken met vertegenwoordigers van de aanliggende Haagse wijk Spoorwijk. De gemeente neemt zo snel mogelijk contact op met de moeder van het driejarige jongetje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio