13.1 C
De Bilt

Route via Oosteinde in Den Haag afgesloten door werkzaamheden

De gemeente Den Haag gaat het Oosteinde asfalteren. Het gaat om het gedeelte vanaf de gemeentegrens met Wateringen bij de Druivenlaan tot aan de Laan van Wateringse Veld. Het asfalteren gebeurt van maandag 27 mei tot en met vrijdag 31 mei. De straat is voor verkeer volledig afgesloten.

Het betreft groot onderhoud aan hetOosteinde vanaf de gemeentegrens met Wateringen bij de Druivenlaan tot aan de Laan van Wateringse Veld. Om te zorgen dat de weg veilig blijft, brengt de gemeente Den Haag hier nieuw asfalt aan. Voorbereidende werkzaamheden aan de zijkanten van de rijweg vinden plaatsen van 21 tot 24 mei.

Omleidingen voor (brom)fietser en automobilisten voor Oosteinde

Van maandag 27 tot en met vrijdag 31 mei wordt het Oosteinde in Den Haag vanaf de gemeentegrens met Wateringen, inclusief het kruispunt met de Druivenlaan, tot aan de Laan van Wateringse Veld afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

Omleidingskaart Oosteinde 2
Omleidingskaart (brom)fietsers – Beeld: gemeente Den Haag

(Brom)fietsers

De omleidingsroute voor (brom)fietsers loopt in beide richtingen via de Treslonglaan en de fietsomleiding die er al is voor de werkzaamheden in Wateringen.

Openbaar vervoer

Door de werkzaamheden in de Herenstraat en het Oosteinde in Wateringen rijdt EBS-buslijn 30 al een andere route. Kijk op de website van EBS voor meer informatie.

Omleidingen voor doorgaand verkeer

Doorgaand autoverkeer kan omrijden via Oosteinde, Laan van Wateringse Veld, Erasmusweg, Poeldijkseweg, Kerklaan, Heulweg, Dorpskade. Of andersom.

Omleidingskaart Oosteinde 1
Omleidingskaart doorgaand verkeer – Beeld: gemeente Den Haag

De gemeente neemt maatregelen om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Desondanks blijven werkterreinen gevaarlijke plaatsen en wordt aanbevolen kinderen te waarschuwen en weg te houden van het werkterrein.

Meer informatie

Bekijk de website: bereikbarestad.denhaag.nl/werkzaamheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio