21.9 C
De Bilt

Schrijf deze zomer je eigen lied bij Cultuurhuis Delft!

Altijd al een liedje willen schrijven? Het kan deze zomer bij Cultuurhuis Delft in Abtswoude Bloeit! Op donderdag 28 en vrijdag 29 juli ga je onder begeleiding van muziekcoaches Melissa van der Linden en Eric Guinée twee dagen lang muzikaal aan de slag. Schrijf je eigen teksten en muziek aan de hand van een stappenplan dat je daarna altijd kan blijven gebruiken. Word jouw lied de nieuwe zomerhit van 2022?! 

Tweedaagse zomercursus liedjes schrijven

Onder begeleiding van de Melissa en Eric ga je van 13:00 tot 16:00 uur aan de slag met schrijven en optreden. Op donderdag ligt de focus op het schrijven. Op de vrijdag ligt de focus op het optreden met je zojuist geschreven liedje. Je hoeft geen noten te kunnen lezen of veel ervaring op het podium te hebben om mee te kunnen doen. Ieder niveau is welkom.

Optreden Dianto Reed Quintet

Als onderdeel van de cursus komt op vrijdag 29 juli om 15:00 uur het ‘Dianto Reed Quintet’ optreden. Dit zijn vijf jonge Spaanse muzikanten uit Amsterdam onder begeleiding van de beroemde saxofonist Raaf Hekkema. Het optreden wordt georganiseerd i.s.m. het Kamermuziek Ateliers Delft en geeft je volop muzikale inspiratie! Aanmelden of vragen? Mail naar: marjet@cultuurhuisdelft.nl.

Over Cultuurhuis Delft

Het Cultuurhuis Delft brengt mensen bij elkaar. Want waar mensen samenkomen gebeurt iets. Daar draait het om bij een Cultuurhuis. Onze activiteiten zijn cultureel, creatief, educatief en informatief, voor jong en oud. We hebben locaties in Buitenhof en Voorhof.

Praktisch

  • Wat: een tweedaagse muzikale schrijfcursus
  • Wanneer: donderdag 28 en vrijdag 29 juli
  • Tijd: 13:00 – 16:00 uur
  • Waar: Abtswoude Bloeit, Aart van der Leeuwlaan 332
  • Voor wie: iedereen
  • Kosten: gratis

Meer informatie: 

  • https://www.cultuurhuisdelft.nl/activiteit/schrijf-je-eigen-lied/
  • https://www.cultuurhuisdelft.nl/activiteit/dianto-reed-quintet/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio