Sluis Leidschendam: Zuidbrug vanaf 18 januari 16.00 uur weer terug


LeidschendamDe werkzaamheden aan de Sluis Leidschendam gaan na de kerstvakantie gestaag door. Tussen maandag 14 januari 07.00 uur en vrijdag 18 januari 16.00 uur wordt de Zuidbrug teruggeplaatst. Tijdens het terugplaatsen wordt het verkeer omgeleid via de Noordbrug (fietsers en voetgangers) en de Sijtwendetunnel (auto’s).

Onderhoud aan de Zuidbrug

De Zuidbrug is op 19 november 2018 uitgehesen en voor onderhoud naar de werkplaats van Hollandia in Krimpen a/d IJssel gevaren. Het onderhoud aan de brug duurde vanwege de staat van de brug langer dan voorzien. De brug en de sluisdeuren zijn weer hersteld en voorzien van een nieuwe verflaag. Vanaf maandag 14 januari om 07.00 uur tot vrijdag 18 januari 16.00 uur worden de brug en vier sluisdeuren weer teruggeplaatst.

Omleiding

Tijdens het terugplaatsen kunnen fietsers en voetgangers de Noordbrug gebruiken. Auto’s rijden om via de Sijtwendetunnel.

Planning

Na de Zuidbrug is de Noordbrug met de bijbehorende sluisdeuren aan de beurt. Half februari wordt deze uitgehesen en op de werkplaats onderhouden. Exacte data van het uithijsen en de bereikbaarheid volgen later.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio