21.1 C
De Bilt

Stadsboerderij ‘t Waaygat opent deuren voor huisdierfeest op 3 juli

Kom op woensdag 3 juli naar stadsboerderij ‘t Waaygat in Scheveningen als je meer wil leren over het gedrag van je huisdier. Of misschien ben je wel benieuwd naar het werk van de knaagdierenopvang en andere Haagse dierenorganisaties? Van 13.00 tot 15.30 vindt op de boerderij de tweede editie van het HIP Huisdierfeest plaats. Iedereen is welkom.

Huisdierfeest

Op het huisdierfeest is aandacht voor honden, katten, cavia’s, konijnen en kleine knaagdieren. Partners van het Huisdier Informatie Punt (HIP) geven informatie over hoe je op een goede manier een huisdier kunt verzorgen. Natuurlijk is er ook ruimte voor leuke activiteiten en spelletjes. Zo kun je als een hond over de hindernisbaan en maak je op een speciale smoothiefiets je eigen smoothie!

Start ‘geef een dier een 2e kans’ actie

Ook vormt het feest de aftrap van de jaarlijkse ‘geef een dier een 2e kans’ actie. Op alle Stadsboerderijen van de gemeente Den Haag vind je vanaf 3 juli kleine knaagdieren van opvang het Knagertje. Denk je na over het nemen van een klein knaagdier als huisdier? Kom dan naar één van de Stadsboerderijen en informeer naar de aanschaf van een dier uit de opvang.

Stadsboerderij ‘t Waaygat

Stadsboerderij ‘t Waaygat is te vinden aan de Havenkade 75 in Den Haag.

Overige adressen stadsboerderijen: www.denhaag.nl/stadsboerderijen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio