8 C
De Bilt

Van Den Hoorn naar Den Hoorn en terug

Den Hoorn – Een tournee van Den Hoorn naar Den Hoorn en terug in één dag. Hoe mooi is dat? Op zondagmiddag 25 november treden De Maxima’s op in theater De Toegift in Den Hoorn. Deze band komt uit Den Hoorn Zuid-Holland en heeft daar een lokale hit met een nummer over hun dorp. Speciaal voor de Hoornders is er een nieuwe versie van dit lied gemaakt waarin alle hoogtepunten van het dorp Den Hoorn aan bod komen. Het lied is het afgelopen weekend met veel succes gepresenteerd op Radio Texel bij Effe Jagger.

De Maxima’s

De Maxima’s worden vergezeld door 60 fans die ‘s morgensvroeg met de bus vertrekken uit dat andere Den Hoorn. Ook hun burgemeester Rodenburg komt mee en zal een ontmoeting hebben met burgemeester Uitdenhaag om de feestvreugde te vergroten. Zo gaan ze met een mooie ontmoeting rijker weer terug.

De Maxima’s spelen deze middag regionale nummers, van dáár maar ook van hier. De band staat bekend om haar zeer afwisselende repertoire. Ook een Russisch nummer gaan ze niet uit de weg.

Het zou natuurlijk erg leuk zijn als er tijdens het optreden een publiek is van Hoornenaars en Hoornders dus kom allemaal naar De Toegift! Aanvang 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio