6.4 C
De Bilt

Verrassend veel te doen in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk

Bij de sluis in Leidschendam heeft burgemeester Jules Bijl het eerste magazine van LVverrast ontvangen van wethouder Astrid van Eekelen (Economie). Met dit magazine wil de gemeente promotie maken voor alles wat er te beleven valt in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk. Wethouder van Eekelen: “We willen hiermee bezoekers uit de regio naar onze gemeente trekken. Daarnaast is het magazine vooral ook leuk voor onze eigen inwoners. Vanaf deze week is het magazine op veel plekken in de gemeente verkrijgbaar, zoals winkels, horeca en theaters. Lokale ondernemers zijn voor de gemeente van het grootste belang. Zij zorgen voor levendigheid en werkgelegenheid en wij waarderen hen dan ook enorm.”

Mooi Magazine

Alfred van Kesteren, voorzitter van het ondernemersfonds in Leidschendam-Centrum is zelf ook verrast met dit magazine. ‘Wat is dit een leuk en informatief blad om te lezen. Zelfs als je al levenslang inwoner bent van deze gemeente verbaas je je nog wat we hier allemaal te bieden hebben. Ook Oscar van Schijndel, directeur/programmeur van Het Veur Theater, heeft het nieuwe magazine ontvangen om aan bezoekers te kunnen geven: “Wat een visitekaartje is dit, laat de bezoekers maar komen!”

Laat je verrassen

De campagne is opgezet om alle bijzondere plekken die onze gemeente te bieden heeft goed onder de aandacht te krijgen bij de eigen inwoners en een breder regionaal publiek. Daarnaast zet de gemeente deze campagne in om lokale ondernemers en de culturele sector te ondersteunen. Lokale ondernemers en partners uit de horeca, detailhandel, cultuur, erfgoed en recreatie krijgen daarbij de mogelijkheid om zichzelf in de kijker te zetten. De gemeente heeft de website lvverrast.nl ontwikkeld waar ondernemers al hun evenementen en activiteiten op kunnen vermelden die zij organiseren.

Bekendheid Leidschendam-Voorburg

Met promotie rondom toerisme en recreatie zet de gemeente Leidschendam-Voorburg in op extra werkgelegenheid en een sterke eigen identiteit binnen de regio. Hiermee speelt de gemeente ook in op het feit dat mensen steeds meer thuis werken en daardoor meer gericht zijn op wat de eigen omgeving te bieden heeft.


Meer info over activiteiten en campagne: www.lvverrast.nl
Het magazine LVverrast is binnenkort ook digitaal op de website in te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio