9.4 C
De Bilt

Verkeersongevallen treffen provinciale wegen Krimpenerwaard

Krimpenerwaard – Woensdag 20 december is een drukke dag geworden voor hulpverleners en medewerkers van het wegbeheer van de provincie Zuid-Holland in de Krimpenerwaard. In korte tijd vonden op twee aansluitende provinciale wegen twee grote verkeersongevallen plaats.

N210 Ouderkerk-Lekkerkerk

Op de N210 bleek tussen Ouderkerk aan den IJssel en Lekkerkerk een kraanwagen van de weg geraakt. Dit veroorzaakte het nodige oponthoud en verkeershinder. Oorspronkelijk zou de weg tot 16.00 uur vanmiddag afgesloten zijn, maar gelukkig kon hij al eerder worden vrijgegeven.

N207 Bergambacht-Gouda

Op de N207 tussen Bergambacht en Gouda vond een ernstige frontale botsing plaats, waarbij in ieder geval een busje betrokken was. De ravage was enorm. Ook hier moest de weg tijdelijk worden afgesloten in beide richtingen. Ook deze weg is inmiddels weer vrijgegeven.

Afloop verkeersongevallen

Noch Rijkswaterstaat, de Provincie Zuid-Holland of de persdienst van de Politie Den Haag en Rotterdam konden enige informatie geven over deze ongevallen. Het is daarom ook onduidelijk of er slachtoffers zijn gevallen hierbij.

© Regio Online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio