8.8 C
De Bilt
dinsdag, 21 maart 2023

De heer Wilgerson uit Zoetermeer Koninklijk onderscheiden

Zoetermeer – De heer G.F. Wilgerson uit Zoetermeer ontving op dinsdag 4 oktober 2022 een Koninklijke onderscheiding uit handen van de Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch. De benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau kreeg meneer voor zijn toegewijde en langdurige vrijwillige inzet voor de seniorenvereniging vanbOord, een vereniging voor oud-medewerkers van het Koninklijke Van Oord.

Meneer Wilgerson

Meneer is één van de initiatiefnemers van de in 2007 opgerichte seniorenvereniging vanbOord. Een vereniging voor gepensioneerden en oud-medewerkers van het Koninklijke Van Oord, een van de grootse baggermaatschappijen van de wereld. Tijdens de najaarsbijeenkomst van de seniorenvereniging in de Arnhemse dierentuin Burgers’ Zoo verraste burgemeester Ahmed Marcouch meneer met de Koninklijke onderscheiding.

Koninklijke onderscheiding. Foto: gemeente Zoetermeer


De heer Wilgerson neemt al ruim vijftien jaar op een zeer toegewijde wijze de gecombineerde functie van secretaris en penningmeester van de vereniging vanbOord vrijwillig voor zijn rekening. De 560 leden van de vereniging worden door hem goed op de hoogte gehouden van alle activiteiten. Zijne Majesteit de Koning besloot de heer Wilgerson, voor zijn vrijwillige en langdurige inzet te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio