12.2 C
De Bilt

Zilveren gemeentepenning voor de heer Mallee

Zoetermeer – Burgemeester Michel Bezuijen reikte op zaterdag 25 juni 2022, tijdens de Zoetermeerse Veteranenavond, de zilveren gemeentepenning uit aan de heer P.F. Mallee uit Zoetermeer. De heer Mallee kreeg de penning voor zijn  jarenlange vrijwillige inzet voor de werkgroepen die actief zijn voor Veteranenavond en voor de 4 mei herdenking in Zoetermeer.

Zilveren gemeentepenning

Tijdens de 15e editie van de Zoetermeerse Veteranenavond nam de heer Mallee afscheid van de werkgroepen voor de jaarlijkse Veteranenavond en de 4 mei herdenking in onze stad. Het Zoetermeerse college van burgemeester en wethouders besloot de heer Mallee de zilveren gemeentepenning toe te kennen voor zijn grote verdiensten voor de stad en voor zijn belangeloze inzet voor deze belangrijke jaarlijkse activiteiten.

Veteranenavond

Als vrijwilliger hielp de heer Mallee gedurende 17 jaar bij de opzet en de organisatie van de Zoetermeerse Veteranenavond. Door zijn netwerk en kennis van Defensie heeft de heer Mallee er onder andere voor gezorgd dat de Zoetermeerse Veteranenavond is gegroeid en ook toegankelijk is geworden voor de jongere veteranen. Jarenlang begeleidde de heer Mallee het defilé van militaire voertuigen door de stad. Het is zeker aan de contacten van de heer Mallee te danken dat de Veteranenavond in onze stad zo goed tot zijn recht komt.

Herdenking op 4 mei

De heer Mallee heeft zich daarnaast 16 jaar lang geheel belangeloos ingezet als lid van de werkgroep voor de 4 mei herdenking in het Wilhelminapark. Vanaf 2006 hielp de heer Mallee als commandant erewacht de gemeente tijdens de herdenkingsceremonie. Door de inzet van de heer Mallee kreeg het Contact Oud Mariniers een grotere rol en werden de scholen in Zoetermeer bij de herdenking betrokken.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio