16.3 C
De Bilt

Zoetermeerse wethouder Rosier maakt overstap naar de MRDH

Zoetermeer – Wethouder Rosier neemt op 12 november 2021 afscheid van zijn functie als wethouder van de stad Zoetermeer. Per 1 januari 2022 zal Marc Rosier bij de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) aan de slag gaan als manager Openbaar Vervoer.

Meerdere portefeuilles vervult

Wethouder Rosier is 7,5 jaar wethouder van de gemeente Zoetermeer. In het huidige college van burgemeester en wethouders (B&W) is Rosier eerste locoburgemeester en als wethouder verantwoordelijk voor de portefeuilles: financiën, ruimtelijke ordening, stedelijke ontwikkeling, verkeer en verkeersveiligheid en de Entree. In het vorige college richtte hij zich als wethouder ook op de portefeuille dienstverlening.

Wethouder Rosier kijkt terug op een mooie tijd

“Met veel plezier heb ik de afgelopen 7,5 jaar als wethouder gewerkt aan het vernieuwen van Zoetermeer”, licht wethouder Rosier toe. “Samen met het college van B&W, de gemeenteraad, inwoners, ondernemers en natuurlijk de medewerkers van de gemeente hebben we veel werk verzet. Daar kijk ik met trots op terug en heb het een grote eer gevonden om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Zoetermeer. Samen hebben we de stad nog mooier gemaakt.”

Momenteel is nog niet duidelijk wie de portefeuilles van wethouder Rosier overneemt. De verwachting is dat dat medio november duidelijk wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio