6.8 C
De Bilt

Dagbesteding 3Zorg Daniël reikt eerste praktijkverklaring uit

Harkema – Op dinsdag 26 maart is aan Martine Helmus, cliënt dagbesteding bij 3Zorg Daniël ‘Oan ‘t Wurk’, de praktijkverklaring ‘Assistent, horeca, voeding of voedingsindustrie’ uitgereikt. De praktijkverklaring dient als getuigschrift voor het correct kunnen uitvoeren van handelingen in de keuken.

Het is de eerste praktijkverklaring die is uitgereikt bij 3Zorg Daniël ‘Oan ‘t Wurk’. Sinds februari dit jaar biedt de organisatie de mogelijkheid aan cliënten van de dagbesteding om een praktijkverklaring te behalen. Het behalen van een praktijkverklaring wordt gedaan in samenwerking met Praktijkonderwijs CSG Liudger en is mogelijk in de categorieën groen, techniek en horeca.

Met het behalen van de praktijkverklaring wordt bevestigd dat de cliënt de competenties beheerst uit het betreffende dossier op niveau 1. Doordat de praktijkverklaring is aangesloten bij de brancheorganisatie van het betreffende vakgebied, zoals Koninklijke Horeca Nederland, is het een mooie bevestiging dat dient als kroon op het harde werken van de cliënten van de dagbesteding. Als kers op de taart bakte Martine voor haar eigen examinering een taart met in feestelijke letters ‘Gefeliciteerd’.

3Zorg Daniël ‘Oan ‘t Wurk’

3Zorg Daniël ‘Oan ‘t Wurk’ is onderdeel van Zorginitiatief de Bosk en biedt leerzame, zinvolle en vooral leuke dagbesteding aan (jong)volwassen met een verstandelijke- en of lichamelijke beperking of gedragsstoornis in de categorieën groen, techniek en horeca. Voor meer informatie www.debosk.nl/dagbesteding/.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio