-2.1 C
De Bilt

‘Doarpskwis’ over Burgum voor teams om de wisselbokaal

Op woensdag 28 december 2022 vindt de eerste ‘Burgumer Doarpskwis’ plaats. Ploegen in alle soorten en maten kunnen zich met elkaar meten. Welke ploeg weet het meeste over Burgum? Welke originele naam krijgt jouw ploeg en word jij daar de captain van? Laat de strijd om de wisselbokaal van de Burgumer Doarpskwis beginnen.  

Nog niet veel plaatsen in Fryslân met een Doarpskwis

Initiatiefnemer Gerard Hendriksen vond het tijd worden dat Burgum mee dat lijstje kon aanvoeren. Hij wilde een gezelschapsspel dat zorgt voor verbinding en de kennis en kunde van Burgum vergroot. Hij verzamelde wat mensen om zich heen en de organisatie kon beginnen.

Zorg dat je met een leuke ploeg meedoet, want dit wordt lachen

Wie weet het meeste over Burgum? Wie is goed in geschiedenis, nieuws, sport, cultuur, politiek etc.? Op 7 januari 2023 zullen we het antwoord weten, want dan wordt de uitslag bekend gemaakt. Dit vindt plaats in de Pleats, tijdens een feestelijke avond.

Naast het beantwoorden van vragen, moet je ook opdrachten vervullen

Welke teamleden zijn beter in het vinden van antwoorden en wie kun je beter op pad sturen om opdrachten te vervullen?

Samen plezier maken staat hoog in het vaandel

Verzamel een leuke groep mensen om je heen en geef je op! Het maakt niet uit hoeveel leden jouw team heeft of welke leeftijden ze hebben. Ze kunnen familie, vrienden, collega’s, teamleden etc. van je zijn.

Opgeven kan via de website

Kijk op www.burgumerdoarpskwis.nl en meldt je aan. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio