7.7 C
De Bilt

Gemeenteraad Ooststellingwerf benoemt raadsgriffier

Tijdens de raadsvergadering van 29 november heeft de gemeenteraad van Ooststellingwerf ingestemd met het voorstel van de selectiecommissie om Anja Hensen te benoemen als raadsgriffier van de gemeente Ooststellingwerf. De nieuwe griffier start op 1 december.

De gemeenteraad, burgemeester, gemeentesecretaris en griffie kijken uit naar een verdere samenwerking met Anja Hensen. In het afgelopen jaar heeft waarnemend griffier Mirjam van Bergen de raad bijgestaan.

Werkervaring ook met gemeenteraad

Anja Hensen (43) woont in Makkinga. Ze werkt sinds 2018 bij de gemeente Ooststellingwerf in diverse functies en recentelijk als adjunct-griffier. Eerder was zij werkzaam in het bedrijfsleven bij onder meer Autoland Van den Brug en Royal Jongbloed.

Sollicitatieprocedure

De gemeente Ooststellingwerf heeft er voor gekozen de vacature voor raadsgriffier in OWO-verband (Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland) open te stellen voor 36 uur per week. Deze werving heeft geleid tot één interne kandidaat. De werkgeverscommissie is verheugd over de benoeming van Anja Hensen. “Na een zorgvuldige procedure kozen wij als werkgeverscommissie unaniem voor Anja Hensen”, laat voorzitter van de werkgeverscommissie, mevrouw Broersma (OoststellingwerfsBelang), weten. 

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio