14.7 C
De Bilt

Zaterdag 3 juni Rommelmarkt bij Drechtwerk

Zaterdag 3 juni aan de Kamerlingh Onnesweg 1  te Dordrecht is het zo ver en wordt er een grootse rommelmarkt gehouden van 10.00 – 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom.  Kramen met 2de hands spullen, antiek en curiosa zijn te vinden op de parkeerterreinen van Drechtwerk.  Op deze markt is voor iedereen wat te vinden. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Er zijn ook leuke kinderattracties o.a. de clown Zassie / ballon vouwer zal er optreden. De kinderen kunnen zich laten schminken door Nathalie van Pictures On Your Skin. Daarnaast wordt er, bij goed weer, tijdens een “happy hour” gratis ijs voor de kinderen uitgedeeld.

Live muziek op rommelmarkt

Zoals ieder jaar zal er ook dit keer live muziek zijn.  Het zangduo Fifty Fifty zorgt deze dag voor een vrolijke muzikale noot.  Het bedrijfsrestaurant van Drechtwerk is speciaal voor deze rommelmarkt open. Dus voor een drankje en een hapje hoef je het terrein niet af.

Elk jaar wordt er een thema gekoppeld aan de markt. Dit jaar is voor het thema natuurbehoud gekozen. Tijdens de markt zullen gratis zakjes bloemenzaad uitgedeeld worden. Dit bloemenzaad groeit uit tot bloemen geliefd bij insecten met name de bijtjes. Het motto is dan ook: “ligt een tegel en maak een bij blij”.

20e editie

De markt kent nu haar 20ste editie. Het belooft een fantastisch evenement te worden. De markt is open van 10:00 tot 15:00 uur , de toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio