19.1 C
De Bilt

Beschoten woning Avenue Carré met spoed gesloten

Barendracht – Een woning aan de Avenue Carré in Barendrecht is vandaag op last van locoburgemeester Lennart van der Linden met spoed gesloten. De sluiting geldt voorlopig voor een maand.  Deze woning werd in de nacht van 25 op 26 juli beschoten. Dezelfde woning was een nacht eerder ook al beschoten. De politie neemt de situatie uiterst serieus en is een onderzoek gestart. De politie heeft bij de woning een mobiele camera unit geplaatst.

Openbare orde rond woning Avenue Carré verstoord

De burgemeester heeft de bevoegdheid om een woning te sluiten als de openbare orde rond de woning is verstoord. Locoburgemeester Lennart van der Linden: “We zijn allemaal erg geschrokken van de beschietingen van de woning in Barendrecht de afgelopen dagen. Vooral de omwonenden van deze woning hebben het hier moeilijk mee. Om de omwonenden van de beschoten woningen en de wijk veilig te houden, heb ik opdracht gegeven de woning met spoed te sluiten.”

Avenue Carré in Barendrecht
Avenue Carré in Barendrecht – Foto: © Google Maps

Politie en gemeente bereikbaar voor gesprek

Voor mensen die nabij de woning wonen of mensen die zich zorgen maken zijn de politie en medewerkers van de gemeente Barendrecht aanwezig in de wijk op woensdag 27 juli van 9 tot 11 uur op de kruising Avenue Carré/ Bokkenbrug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio