14.7 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Bijeenkomst voor vrijwilligersorganisaties Molenlanden goed bezocht

Op maandagavond 25 maart bezochten ruim 100 mensen de bijeenkomst die in het teken stond van het vasthouden en werven van vrijwilligers. Deze bijeenkomst was georganiseerd door gemeente Molenlanden voor organisaties die werken met vrijwilligers. Het was een informatieve, inspirerende en gezellige samenkomst bij VVAC in Ottoland. Naast dat er praktische tips werden gegeven over het binden en boeien van vrijwilligers werd ook aandacht besteed aan fondsenwerving.

Bijeenkomst vrijwilligers: ‘ze vinden en houden gaat niet vanzelf’

Wethouder Piet Vat “In Molenlanden zetten veel inwoners zich in voor verenigingen of stichtingen. We beseffen als gemeente dat hier veel werk en energie in gestoken worden. Het aantrekken en behouden van vrijwilligers gaat niet vanzelf, zeker niet in deze tijd met zoveel keuze in vrijetijdsbesteding. Wat goed dat voor deze bijeenkomst zoveel interesse was!’

Heeft u als vrijwilligersorganisatie vragen of bent u opzoek naar ondersteuning? Neem contact op met Stichting Welzijn Molenlanden via 085-0066089 of info@welzijnmolenlanden.nl. Neem ook een kijkje in hun kennisbank https://www.welzijnmolenlanden.nl/kennisbank/. Hier vindt u veel informatie over allerlei onderwerpen op het gebied van vrijwilligers(werk).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio