9 C
De Bilt

Slim Verbouwen Beurs trekt ruim 250 bezoekers

Barendrecht – Zaterdagmiddag 18 november jl. vond voor de eerste keer de Slim Verbouwen Beurs plaats. Tijdens deze beurs konden bewoners en ondernemers uit Barendrecht en Ridderkerk slimme en duurzame ideeën voor het (ver)bouwen van hun woning of bedrijfspand opdoen.

Comfortabel wonen

Hoe kunt u comfortabeler wonen, een lagere energierekening krijgen en de waarde van uw woning of bedrijfspand vermeerderen? Welke technieken zijn hiervoor beschikbaar? Ruim 250 bezoekers lieten zich inspireren door ondernemers uit Barendrecht, Ridderkerk en omgeving op de Slim Verbouwen Beurs in Van der Valk Hotel Ridderkerk.

Slim Verbouwen Beurs 

Wie slimme maatregelen neemt spaart niet alleen het milieu, maar bespaart ook geld. Energie besparen kan op veel manieren. Van isolatie tot het gebruik van duurzame technieken zoals zonnepanelen en warmtepompen. Tijdens de Slim Verbouwen Beurs was er gelegenheid om informatie in te winnen over bijvoorbeeld de financiering van energiebesparende maatregelen of het plaatsen van zonnepanelen. Ook was er de mogelijkheid om in verschillende elektrische auto’s plaats te nemen.

Eerste samenwerking

‘Wij zijn, net als alle standhouders, zeer tevreden met het hoge aantal bezoekers. Het heeft wat ons betreft zijn waarde bewezen om door middel van deze beurs oplossingen voor duurzaam verbouwen tentoon te stellen’, vertellen de organisatoren van de Slim Verbouwen Beurs. Het organiseren van de beurs was de eerste samenwerking tussen de Duurzaamheidskring Barendrecht, Duurzaamheidskring Ridderkerk en Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde. Zij gaan nadenken over het organiseren van een tweede editie.

Meer informatie

De Duurzaamheidskringen Ridderkerk en Barendrecht zijn netwerken van resp. Ridderkerkse en Barendrechtse bedrijven, (gemeentelijke) organisaties, verenigingen en inwoners die zich inzetten voor een duurzame gemeente. Wilt u meer weten over de Duurzaamheidskring Barendrecht of Ridderkerk? Neem dan contact op via m.matadin@bar-organisatie.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio