1.8 C
De Bilt

DagOrkest viert 25 jarig jubileum samen met oud leden.

Op vrijdag 13 oktober viert het DagOrkest van Harmonievereniging Barendrecht het 25 jarig bestaan met een open repetitie, van 9.30 tot 11.30 uur, in ‘t Trefpunt, Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht.

Oproep aan oudleden DagOrkest

Via deze weg wordt een oproep gedaan aan iedereen die muzikant is geweest bij het DagOrkest. Als u het leuk vindt bent u van harte uitgenodigd om mee te doen met deze feestelijke jubileumrepetitie of om gezellig te komen luisteren. Van 9.30 tot 11.00 zal er gerepeteerd worden onder leiding van dirigent Frank Hendriks. Daarna is er voor iedereen koffie of thee met wat lekkers. 

Het DagOrkest bestaat uit bijna 30 volwassenen die elke vrijdagochtend met elkaar repeteren en enkele keren per jaar optreden. Zo geeft het orkest al jarenlang het Bevrijdingsdagconcert in de Dorpskerk in Barendrecht en speelt het met enige regelmaat voor middelbare- of basisscholen. Ook (kerst-)concerten op zorglocaties staan jaarlijks op het programma.

Aanmelden open jubileumrepetitie

Oud leden die aanwezig willen zijn bij de jubileumrepetitie kunnen zich aanmelden via dagorkest@harmoniebarendrecht.nl  Vermeld alstublieft welk instrument u speelt als u mee wilt doen zodat de juiste bladmuziek klaargelegd kan worden. Aanmelden kan tot en met 10 oktober.

Als u contacten heeft met andere oud leden van het DagOrkest wilt u hen ook op de hoogte stellen van deze speciale repetitie/ jubileum viering? Bent u geen oud lid maar hebt u interesse om kennis te maken met dit orkest dan kunt u mailen naar hetzelfde emailadres.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio