7.7 C
De Bilt

Feest op de bouwplaats van Amstelwijck Park in Dordrecht!

Dinsdag 23 januari was het feest op de bouwplaats van Amstelwijck Park in Dordrecht. Kopers, afgevaardigden van de gemeente Dordrecht, het ontwikkel- en bouwteam van ABB Bouwgroep en andere betrokkenen vierden de start bouw van fase 4c1. Aan wethouder Maarten Burggraaf de eer om de symbolische eerste paal te slaan. Na het officiële moment was er gelegenheid om met elkaar te proosten op deze mooie stap in dit duurzame project en elkaar beter te leren kennen.

De nieuwe woonwijk in Dordrecht krijgt steeds meer vorm en kleur. Meer dan de helft van de in totaal 190 luxe huizen in Amstelwijck Park is inmiddels opgeleverd en een groot deel daarvan ook bewoond. Er komt steeds meer leven in de nieuwbouwwijk waar het straks parkachtig wonen is. Hoog tijd om aan ons aanbod een nieuwe fase toe te voegen. Fase 4c1 bestaat uit 12 eengezinswoningen, waarin alle ruimte is voor alle gezinsleden. Met het slaan van de eerste paal binnen deze fase, zijn de kopers weer een stap dichterbij hun droomhuis.

Waarom kiezen voor Amstelwijck Park?

Zien jullie jezelf ook al proosten op de bouw van jullie droomhuis? In de volgende fase, 4c2,  hebben wij nog enkele woningen beschikbaar. Bekijk het actuele aanbod op: amstelwijckpark.nl/aanbod.

5 redenen waarom kopers voor Amstelwijck Park kiezen:

  • Hoog bovenaan staat de uitstraling van de huizen, want zeg nou zelf, het oog wil toch ook wat! De lichte gevels en houten elementen maken de huizen chique en uniek
  • De woningen zijn heel ruim en ook nog eens verder uit te breiden
  • Door de vele ruwbouwopties kan iedereen zijn eigen droomhuis realiseren
  • Ook duurzaamheid is een belangrijk topic: alle woningen hebben een energielabel A+++. Ze zijn energieneutraal of zelfs energieleverend.
  • De inrichting en de centrale ligging ten opzichte van uitvalswegen en voorzieningen maken de  groene woonwijk erg geliefd

Interesse?

Heeft dit bovenstaande jullie ook enthousiast gemaakt? Neem dan contact op met de makelaars Gerbert Schreurs namens ABB Bouwgroep (06-20211361) of Ursula van den Heuvel namens OZP Makelaars (078-6351753). Of kijk op www.amstelwijckpark.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio