9.5 C
De Bilt

Gasloos wonen stap dichterbij

Barendrecht – Met gasloos wonen draagt u een steentje bij aan de vermindering van CO2en bent u klaar voor de toekomst. U kunt zelf actie ondernemen om gasloos te wonen of om uw gasverbruik te verlagen. Wij helpen u daarbij met de themadag ‘Gasloos wonen’ op zaterdag 10 oktober 2020 in Rotterdam!

Onderwerpen Gasloos

Om 9:00 uur staat de koffie en thee voor u klaar. Vervolgens schuift u aan bij de presentaties over zonder gas wonen. In de presentatie voor particulieren vertellen we u welke voorbereidingen u kunt treffen om voorbereid te zijn op een aardgasvrije toekomst. Onderwerpen die aan bod komen zijn warmtenetten, elektrische radiatoren, elektrische cv-ketels, warmtepompen en infraroodpanelen.

VvE-010 verzorgt een presentatie voor VvE’s via een Webinar. Kijk voor meer informatie en inschrijven op woonwijzerwinkel.nl/themadagen.  

Om uw en onze veiligheid te waarborgen treffen we gepaste maatregelen ten aanzien van corona, zoals een maximum aantal bezoekers, desinfectiemiddel en voldoende ruimte om afstand te houden.

Inkoopactie

Tijdens de themadag lanceren wij de bijbehorende inkoopactie. En ditmaal hebben we niet één, maar zelfs twee inkoopacties! Met deze acties schaft u tegen een voordelig tarief een betrouwbare en stille warmtepomp en hoogwaardige infraroodpanelen aan. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Webinars gasloos wonen

Wilt u de informatie liever digitaal ontvangen of kunt u er niet bij zijn de 10e? Op dinsdag 13 oktober kunt u deelnemen aan een van de twee Webinars waarin u tips krijgt over gasloos wonen en meer hoort over de inkoopacties.

  • Om 19:00 uur start de Webinar over gasloos wonen en infraroodpanelen
  • Om 19:30 uur start de Webinar over gasloos wonen en warmtepompen.

Afmelden

In verband met de maatrelen omtrent corona kunnen wij een beperkt aantal bezoekers op de themadag ontvangen. Schrijf u dus snel in! Bent u toch verhinderd? Wilt u dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren laten weten? Dan kunnen wij uw plek aan iemand anders geven.

Over WoonWijzerWinkel

De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van uw gemeente. Zij is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over duurzaam wonen.

Welke themadagen kunt u binnenkort verwachten?

Dinsdag 13 oktoberWebinar gasloos wonen19:00 gasloos wonen en infraroodpanelen 19:30 gasloos wonen en warmtepompen
Zaterdag 14 novemberAardgasvrij ready
o.a. isoleren, ventileren en afgifte
9:00 – 13:00 uur
Zaterdag 12 decemberInnovatiemarkt
de laatste productinnovaties
9:00 – 13:00 uur

Zien wij u op de themadag? Inschrijven kan op woonwijzerwinkel.nl/themadagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio