2.1 C
De Bilt

Isolatie en zonnepanelen aangebracht bij eerste woningen Zwijndrecht

Zwijndrecht – Begin mei ging in Zwijndrecht een grootschalige advies- en inkoopactie van start voor isolatie en zonnepanelen. Daarnaast kregen inwoners begin juli een waardebon van € 70,- om energiebesparende producten aan te schaffen. Inmiddels zijn ruim 850 offertes aangevraagd voor onder andere zonnepanelen en isolatiemaatregelen. De maatregelen worden nu aangebracht. Inwoners kunnen nog meedoen. Dit kan tot en met 31 augustus 2020. Schrijf u vrijblijvend in op www.winstuitjewoning.nl.

Lagere energierekening en meer comfort

De twee belangrijkste redenen dat woningeigenaren de duurzame maatregelen aanschaffen zijn energiebesparing en comfortverhoging. Een goed geïsoleerde woning verbruikt blijvend veel minder gas. Ook zorgt isolatie voor minder tocht en onder andere warme voeten. Met een set van 12 zonnepanelen komt gemiddeld 70% van de elektriciteitsrekening te vervallen.

Waardebon van € 70,-

De waardebon is nog steeds geldig. Op winstuitjewoning.nl is de beschikbaarheid van het budget te controleren. Wacht niet te lang met aanschaffen. Op = Op!

Veel animo isolatiemaatregelen door subsidie

Veel woningeigenaren in Zwijndrecht hebben gebruik gemaakt van de subsidie op isolatiemaatregelen. Voor huiseigenaren die twee -of meer- van deze maatregelen afnemen is namelijk gemiddeld 30 procent subsidie beschikbaar. De subsidie is onder andere beschikbaar voor isolatie van spouwmuur, vloeren en HR++ glas. Zonnepanelen komen niet in aanmerking voor deze subsidie. Voor deelnemers van de inkoopactie wordt de gehele subsidieaanvraag uit handen genomen. Meer informatie over de subsidieregeling is beschikbaar op https://winstuitjewoning.nl/subsidie.

Aanmelden kan tot en met 31 augustus 2020

Bewoners met vragen bellen met de servicedesk van Winst uit je woning op: 023-5836936. Vrijblijvend inschrijven voor de actie Winst uit je woning kan tot en met 31 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio