13.2 C
De Bilt

Informatiemiddag Kansrijk Praktijkleren op 24 augustus in Landvast

Gemeente Alblasserdam roept op om eens te denken over Kansrijk Praktijkleren. Heb je bijvoorbeeld een uitkering en ben je op zoek naar een passende baan? Wil je aan de slag in een sector met grote kans op werk? Of mis je net dat belangrijke diploma? Dan is Kansrijk Praktijkleren een uitkomst. Het is werken bij een bedrijf in Alblasserdam en leren tegelijk. Op 24 augustus is er een informatiemiddag in Cultureel Centrum Landvast.

Kansrijk Praktijkleren: leerwerkplek én gratis MBO-opleiding

Via Kansrijk Praktijkleren krijg je een gratis opleiding op MBO-niveau, terwijl je aan het werk bent bij een bedrijf in Alblasserdam. Je kunt dit doen met behoud van je uitkering. De gemeente betaalt de opleiding en het boekengeld. Het Da Vinci College geeft de lessen in Alblasserdam. Je kunt kiezen uit verschillende praktijkgerichte opleidingen. Bijvoorbeeld in de richting van techniek, logistiek, auto-industrie, winkels, zorg en welzijn. Een mooie kans!

Informatiemiddag

Wil je meer weten over Kansrijk Praktijkleren? Ben je benieuwd bij welke bedrijven je kunt leren en werken? Of wil je je aanmelden voor een opleiding? Kom naar de bijeenkomst op 24 augustus van 14.00-16.00 uur in Cultureel Centrum Landvast, Haven 4 in Alblasserdam. Die middag is er een ‘Arbeidsmarktplein’. Je kunt dan kennismaken met de verschillende bedrijven en vragen stellen. Wethouders Margreet de Deugd en Ramon Pardo, projectleider Peter Wemmers en Jolanda Cörvers van Da Vinci College zijn ook aanwezig om iets te vertellen over Kansrijk Praktijkleren.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.alblasserdam.nl/kansrijk. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met projectleider Peter Wemmers. Bel naar 14-078 of stuur een e-mail naar kansrijk@alblasserdam.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio