13.5 C
De Bilt

Kinderdijk is op zoek naar vrijwilligers voor uniek stukje Nederland

Om nieuwe vrijwilligers te werven voor ons unieke stukje Nederland, organiseert Stichting Werelderfgoed Kinderdijk binnenkort twee open dagen. Wij zijn erg trots op de inzet, kennis en het enthousiasme van onze vrijwilligers. Het team herbergt momenteel zo’n 225 enthousiastelingen, maar versterking is gewenst.

Werelderfgoed Kinderdijk

Voor wie ook interesse heeft om als vrijwilliger aan de slag te gaan in UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, organiseren wij binnenkort twee open dagen:

  • Dinsdagmiddag 30 mei van 14.00 tot 16.00 uur
  • Zaterdagochtend 3 juni van 10.00 tot 12.00 uur

Vaar mee op de rondvaartboot

Tijdens deze open dagen krijgen geïnteresseerden de kans om meer te leren over de vrijwilligersfuncties binnen het Werelderfgoed. Daarnaast stappen we met elkaar aan boord van de rondvaartboot om het gebied alvast te verkennen. Van gids tot schipper en van klusser tot host, er zit altijd wel een passende functie tussen!

Ontmoet nieuwe mensen

Als vrijwilliger bij de molens van Kinderdijk ontdek je hoe het is om actief bezig te zijn in de buitenlucht, terwijl je bezoekers van over de hele wereld spreekt en ontmoet. Daarnaast is de samenwerking met de andere vrijwilligers een leuke manier om je eigen kring uit te breiden. Veel van onze vrijwilligers willen voor geen goud meer weg!

Kijk voor meer informatie over de open dag en het aanmeldformulier op www.kinderdijk.nl/opendag of bel 078 6912830.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio