Prikbus voor prikken zonder afspraak in Hendrik-Ido-Ambacht

De prikbus van de GGD Zuid-Holland-Zuid staat van dinsdag 7 december tot en met zaterdag 11 december in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Inwoners van 12 jaar of ouder kunnen zonder afspraak langskomen om zich te laten vaccineren tegen het coronavirus.

Nog 19% te gaan

In Ambacht is inmiddels 81% van de inwoners boven de 18 jaar volledig gevaccineerd, landelijk is dit 84%. Dit betekent dat in Ambacht ook nog steeds 19% niet gevaccineerd is.  De vaccinatiebus biedt inwoners een laagdrempelige mogelijkheid om dichtbij huis gevaccineerd te worden.

Burgemeester Heijkoop: “Wat ik iedereen wil vragen is nog eens goed na te denken over de te maken keuze. Ik besef dat de keus complex kan zijn. Ga met elkaar het gesprek aan over vaccineren en laat u hierbij ook goed informeren. Ik hoop van harte dat velen in onze gemeente die niet zijn gevaccineerd, zich vrij gaan voelen om dit alsnog te doen.”

Locatie prikbus

In Hendrik-Ido-Ambacht staat de prikbus van dinsdag 7 tot en met zaterdag 11 december geparkeerd op de Hoge Kade 60, bij de Ridderhal.

Zonder afspraak gratis vaccinatie

Inwoners van 12 jaar en ouder kunnen tussen 12.00 en 18.00 uur zonder afspraak terecht. Vaccineren is geheel gratis. Let op: neem wel een geldig ID-bewijs mee zoals uw paspoort, ID-kaart of rijbewijs.

Vragen en betrouwbare informatie

Twijfelt u om zich te laten vaccineren? Laat u dan goed informeren door de GGD-medewerkers. Heeft u een vraag of wilt u betrouwbare informatie over het vaccin? Ook daarvoor kunt u bij de prikbus terecht.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio