Scholenmarkt voortgezet onderwijs 4 november

Alblasserdam – Donderdagavond 4 november is er in Sporthal Molenzicht een scholenmarkt voor de ouders/verzorgers en groep 8 leerlingen. Tijdens de scholenmarkt presenteren diverse voortgezet onderwijs scholen in de regio zich.

Scholenmarkt


De gemeente Alblasserdam en de basisscholen uit het dorp organiseren deze avond om ouders/verzorgers en leerlingen te helpen bij het maken van een schoolkeuze in het vervolgonderwijs. Aan de hand van de informatie op deze avond kunnen zij samen met hun kind bepalen welke open dagen zij de komende maanden met hun kind willen bezoeken.

Programma

Van 19:00 tot 21.15 uur is er de gelegenheid om de informatiekraampjes van de verschillende scholen uit de regio te bezoeken, kennis te maken met docenten, vragen te stellen en brochures te bekijken. De aanwezige scholen variëren in identiteit en niveau. Om de avond veilig te laten verlopen wordt er
dit jaar gewerkt met tijdslots. Alle ouders/verzorgers van groep 8 leerlingen in Alblasserdam hebben een uitnodiging gehad met een link om in te tekenen.


Op de website www.alblasserdam.nl/middelbareschool staat een overzicht van scholen op niveau en regio. Meer informatie kunnen ouders verkrijgen op de Alblasserdamse basisscholen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img