10.5 C
De Bilt

Sliedrechtse sportkampioenen gehuldigd

Op woensdag 13 juli werden de sportkampioenen van Sliedrecht Sport en Synergos door locoburgemeester Roelant Bijderwieden feestelijk gehuldigd. Jongens A van Sliedrecht Sport zijn kampioen geworden bij het nationale Open Jeugd Kampioenschappen volleybal. Synergos leverde bij het dubbelmini trampoline maar liefst 5 Nederlandse kampioenen in verschillende leeftijdsklassen.

Sportkampioenen

Met mooie woorden werden de kersverse sportkampioenen in het zonnetje gezet en kregen zij uit handen van locoburgemeester Bijderwieden een klein cadeautje. Roelant Bijderwieden over de kampioenen: “Sliedrecht wordt steeds meer en meer de sportstad van Nederland. Wat zijn wij trots op onze kampioenen. Prestaties die zijn gehaald door veel trainingsuren, hard werken en met bloed, zweet en tranen.  

Sliedrecht Sport

De finaledag voor het nationale kampioenschap werd gehouden op 21 mei in het Limburgse Meijel. Samen met acht andere teams streed Sliedrecht Sport voor de hoogste eer. Na een aantal wedstrijden waar soms echt een tandje bijgeschakeld moest worden wisten zij de finale te halen. In die finale wachtte het Jongens A team van Huizen. Sliedrecht Sport startte vanaf het begin sterk en de winst was nooit in gevaar. De finale werd met 2 – 0 gewonnen.

Synergos

Joëlla van Rijsbergen behaalde op de dubbele minitrampoline  trampoline de 1e plaats en is dus Nederlands Kampioen in de 2e divisie Jeugd 1 meisjes. Ook Caillin Polack werd Nederlands Kampioen in de 2e divisie Jeugd 2 meisjes. Nikita de Kock werd Nederlands Kampioen op de dubbele minitrampoline in de 2e divisie Junior Meisjes.

Willianne van Kempen behaalde in de jongste leeftijdscategorie, in de 2e divisie, ook het kampioenschap. Larysa Zabi werd op de dubbelmini ook nationaal kampioen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio