15.6 C
De Bilt

Vierentwintig inwoners krijgen Koninklijke onderscheiding

Zwijndrecht – In Zwijndrecht ontvingen vandaag vierentwintig inwoners een Koninklijke onderscheiding ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning.

Het legioen van vierentwintig gedecoreerden in Zwijndrecht bestaat uit 19 leden in de Orde van Oranje-Nassau en 5 ridders in de Orde van Oranje-Nassau. Het gaat om 8 dames en 16 heren. De uitreiking vond plaats in de Bethelkerk in Zwijndrecht. Gezien het grote aantal Koninklijke onderscheidingen was er een feestelijk programma opgesteld. De uitreiking werd opgeluisterd met muzikale intermezzo’s van organist André de Jager (stadsorganist Papendrecht en huisorganist Bethelkerk), zangers Ilona Kievit en Het Geklank des Konings. De burgemeester reikte 23 onderscheidingen uit. Het ministerie van Defensie verzocht aan één gedecoreerde, de heer A. van Wingerden, de onderscheiding zelf uit te reiken.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

De nieuwe Leden in de Orde van Oranje-Nassau zijn:Mevrouw H de Bakker (Zwijndrecht), Mevrouw P.W. den Hartog (Maasdam), Mevrouw L. Huisman-Aronstein (Zwijndrecht), Mevrouw E. de Jong-Blokland (Zwijndrecht), Mevrouw A.G. van Rijswijk-van Pelt (Zwijndrecht), Mevrouw B. Schenkel-Lange (Zwijndrecht), Mevrouw A,G.M Verhoeven-Zijlstra (Zwijndrecht), De Heer J.L.Bakker (Zwijndrecht), De Heer G.A.D. Barendrecht (Zwijndrecht), De Heer J.G.Boom Zwijndrecht), De Heer I. de Jong (Zwijndrecht),               De Heer J. Kodde ( Zwijndrecht), De Heer G.P. de Koning (Heerjansdam), De Heer F.W.W. Lakemeier (Zwijndrecht),De Heer C.P. Paans (Zwijndrecht), De Heer A.J. Poots (Maasdam),  De Heer W. Post (Heerjansdam), De Heer J.P. Schaap (Zwijndrecht) en De Heer A. can Wingerden (Zwijndrecht)

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

De nieuwe Ridders in de Orde van Oranje-Nassau zijn: Mevrouw W.A.M. Visser-Hubers (Zwijndrecht), De Heer J.Muller (Zwijndrecht), De Heer N. Rijntjes (Zwijndrecht), De Heer E.W.L. Visser (Zwijndrecht) en De Heer H.A.T. Wanders (Zwijndrecht)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio