8.8 C
De Bilt

3 horeca-ondernemers openen groot terras op De Brink

Sint-Anthonis Met een capaciteit van maximaal 250 zitplaatsen wordt de Brink in Sint Anthonis deze zomer omgevormd tot een megaterras. De horecagelegenheden ’T Cafeetje, Friends en De 3 Burgemeesters gaan dit terras gezamenlijk uitbaten. Vanaf 10 juli mag het terras 7 weken open. De ondernemers hebben echter besloten om, als de weergoden het toelaten,  het terras op 17 juli om 18.00 uur te openen.
 

De gemeente heeft op basis van een eerder besluit om de horeca maximaal de ruimte te geven, besloten om toestemming te verlenen. Daarbij zullen, op basis van het voorstel van de ondernemers, de 1,5m maatregelen in acht worden genomen. Namens de horecabedrijven houden eigen medewerkers toezicht op de naleving daarvan. De gemeente toetst de situatie aan de geldende noodverordening en onze toezichthouders houden een oogje in het zeil.

Terras op de Brink

Het terras op de Brink zal geopend zijn op vrijdag van 18:00 tot 23:00, zaterdag van 18:00 tot 23:00 en op zondag van 14:00 tot 23:00 uur.


De gemeente Sint Anthonis is blij met dit mooie initiatief en hoopt met de ondernemers op een heerlijke, gezellige en warme zomer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio