5 C
De Bilt

Nieuw in de Bibliotheek Waalre: voorlezen in het Engels

Waalre – Wie is er nou niet groot geworden met voorlezen?  Voor kinderen is het een belangrijke stap in de ontwikkeling van hun taalkennis. Naast leerzaam is voorlezen ook heel leuk! Vanaf zaterdag 4 maart wordt in de Bibliotheek Waalre maandelijks voorgelezen in het Engels.

voorlezen in bibliotheek Waalre door Lynn Fletcher

Lynn Fletcher komt iedere maand voorlezen. Lynn komt oorspronkelijke uit het Verenigd Koninkrijk en woont sinds mei 2022 met haar man in Best. Daarvoor woonde ze ruim twintig jaar in Nieuw Zeeland waar ze enige tijd als basisschoollerares heeft gewerkt.

Iedere eerste zaterdag van de maand leest Lynn van 10:00 tot 10:30 uur aan kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar voor in de Bibliotheek Waalre. Met uitzondering van de schoolvakanties; dan heeft ze vrij. Oudere kinderen en ouders zijn ook welkom en mogen mee luisteren naar de spannenede verhalen die Lynn vertelt. Na het voorlezen in het Engels kun je gratis aanschuiven bij het voorlezen en knutselen in het Nederlands, van 10:30 tot 11:30 uur. De entree is gratis, maar het is wel fijn als je je eerst even aanmeldt via bibliotheekeindhoven.nl/programma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio