21.9 C
De Bilt
woensdag, 18 mei 2022

Bladel zet in op woningbouwprojecten per kern

In de gemeente Bladel is woningbouw is een zeer actueel en belangrijk onderwerp. De afgelopen jaren zijn er in alle kernen van de gemeente een fors aantal nieuwe woningen gebouwd. De afgelopen drie jaar zelfs gemiddeld bijna honderd woningen per jaar. Tegelijkertijd is de druk op de woningbouwmarkt op dit moment erg hoog. Dit zien wij terug in het aantal vragen dat wij krijgen over lopende en toekomstige woningbouwprojecten.

Woningbouwprojecten in Bladel

Om te laten zien welke woningbouwprojecten er spelen, zijn op de website van de gemeente een aantal pro-jecten in beeld gebracht. Per kern zijn op een kaart enkele projecten weergegeven die afgelopen jaren zijn gerealiseerd, die momenteel in aanbouw zijn of die in voorbereiding zijn. Op de kaarten zijn vooral de grote-re projecten weergegeven. Er zijn dus meer woningbouwprojecten dan weergegeven op de kaarten. U kunt de informatie vinden op de website van de gemeente.

Begrotingsapp

In de begrotingsapp 2022 van de gemeente is onder bijlage 5 het hele woningbouwprogramma opgenomen. Dit is een meer volledige lijst van woningbouwprojecten die in voorbereiding of aanbouw zijn. De link naar die bijlage vindt u hier: https://bladel.begrotingsapp.nl/begroting-2022/programma/bijlagen-#onderdeel-5-woningbouwprogramma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio