9.8 C
De Bilt

Het boekenpakket van de bibliotheek, verrassing voor kinderen

Eindhoven – Nu kinderen thuis onderwijs volgen is het (voor-)lezen niet voor iedereen een even vanzelfsprekend onderdeel van de dag. En dan is de bibliotheek ook nog eens alleen maar geopend om reserveringen op te halen. Hoe kies je leuke boeken voor je kind wanneer je niet samen in de boekenkasten kunt rondneuzen? Daarom heeft de bieb iets bedacht: reserveer voor je kind een verrassingspakket!

Hoe werkt het?

Op de website van de Bibliotheek Eindhoven vind je een aanvraagformulier. Geef aan of je babyboekjes, prentenboekjes of leesboeken wilt (en op welk leesniveau). Weet je het leesniveau van je kind niet? De juf of meester kan je dit vertellen. Bibliotheekmedewerkers zoeken vijf passende, verrassende boeken voor je uit. Binnen twee dagen ligt het verrassingspakket voor je klaar in De Witte Dame.

Medewerkers van de bibliotheek kunnen helpen

Om een goede lezer te worden is het belangrijk dat je kind plezier heeft in lezen. Je zult merken dat je kind zich makkelijker in een boek verdiept wanneer deze goed bij het leesniveau past. De medewerkers van de bieb weten welke titels zorgen voor lezen mét plezier. Laat je verrassen door het boekenpakket.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio