12.3 C
De Bilt

BoekStartdag in de Bibliotheek Waalre: Ontdek hoe leuk lezen is met je jonge kind

Op zaterdag 3 juni is het BoekStartdag in de Bibliotheek Waalre. Deze dag zijn er tussen 10.00 uur en 13.00 uur in de bibliotheek leuke activiteiten voor (groot)ouders en jonge kinderen. Kom eens langs voor tips over boekjes voor baby’s, dreumesen en peuters.

Wat wordt er gelezen op BoekStartdag?

Op de jeugdafdeling zijn de deskundige biebmedewerkers aanwezig om tips te geven over welke boeken bij je kind passen. In verschillende hoekjes van de jeugdafdeling kan je aanschuiven bij voorleesmomentjes voor baby’s, dreumesen en peuters.

Het belang van voorlezen

Samen met je kindje (voor)lezen is niet alleen ontzettend leuk en gezellig, maar het is ook heel belangrijk voor de taalontwikkeling van je kindje. Kinderen die op jonge leeftijd worden voorgelezen, hebben op latere leeftijd een grote woordenschat en leren makkelijker zelf lezen. Dit maakt voorlezen gezellig en leerzaam! In aanloop naar de BoekStartdag is er op donderdag 1 juni een gratis webinar over voorlezen aan baby’s en dreumesen.

Praktische informatie

BoekStartdag is op zaterdag 3 juni tussen 10:00 en 13:00 in de Bibliotheek Waalre. Kijk voor meer informatie op de website: bibliotheekeindhoven.nl/boekstart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio