14.8 C
De Bilt

Coffeelab opent in monumentaal station Eindhoven

Eindhoven – Op vrijdag 4 september opent Coffeelab een nieuwe vestiging in het monumentale stationspand in Eindhoven. De lichte ruimte aan de voorzijde van station Eindhoven bevindt zich boven in de monumentale ‘transistorradio’ en is te bereiken via een trap in de stationshal. De ruimte is voorzien van veel groen voor een gezonde en gezellige sfeer.

NS blij met nieuwe huurder

NS is blij Coffeelab in het station te verwelkomen als nieuwe huurder. Stationsmanager Annebeth Oosterkamp: “Mensen moeten van deze bijzondere plek in het station kunnen genieten. Bij Coffeelab kan dat met een goede kop koffie en een fijne sfeer. Voor reizigers van NS en inwoners van Eindhoven is dit een fijne plek om even uit te rusten of te werken. Bij de koffiebar en bij NS is iedereen welkom. Daarom passen we zo goed bij elkaar.”

Koffie en verbinding in Coffeelab

Ook de oprichters van Coffeelab zijn enthousiast over hun nieuwe stek. Jeroen Veldkamp, mede-oprichter van Coffeelab: “Ons bedrijf is geboren op het Stationsplein. Dit was onze eerste vestiging en hier hebben we 5 jaar met veel liefde en passie een sociale rol vervuld, mensen met elkaar in contact gebracht en vreemden vrienden zien worden. We bieden naast koffie, een lekkere lunch en een goede WiFi-verbinding ook menselijke verbinding. We zijn blij weer in onze vertrouwde omgeving terug te zijn en willen graag weer die verbinding brengen en de ‘vibe’ overbrengen die mensen de afgelopen maanden zo gemist hebben.”

Muziek in openingsweek

Iedereen met muzikaal talent wordt uitgenodigd om op de piano in de stationshal te spelen om het openingsweekend muzikaal te omlijsten. Dus of je komt voor koffie, ontbijt, lunch, borrel of om te werken, de nieuwe Coffeelab biedt voor ieder wat wils!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio