15.8 C
De Bilt

Vierdelige Cursus Gastvrij in het Landschap van De Beerze

Leve de Kleine Beerze organiseert vanaf 28 oktober samen met IVN Natuureducatie een cursus Gastvrij in het Landschap. Een cursus speciaal voor ondernemers waarbij geleerd wordt op welke wijze zij hun gasten nog meer de mooie natuur en cultuur van het gebied kunnen laten beleven.

Maatwerk voor recreatieondernemers in het beekdal

Het beekdal van De Beerze leent zich bij prima voor dagrecreatie of een langer verblijf in de natuur. Hier wisselen de meanderende rivier, verrassend wisselende landschappen, bos, weilanden en kleine dorpen elkaar af. Hier komen bezoekers op adem, te voet, op de fiets of te paard. Door recreatieondernemers in het gebied een gedegen training Gastvrij in het Landschap aan te bieden, wil Leve de Kleine Beerze ondernemers helpen om hun gasten een optimale beleving te bieden.

Gastvrij in het Landschap

Gastvrij in het Landschap is een programma van IVN Natuureducatie, waarin recreatieondernemers in vier dagdelen alle ins en outs leren over het landschap waarin zij ondernemen, zoals de ontstaansgeschiedenis, cultuurhistorie, bijzondere natuurparels en actuele ontwikkelingen. De training van De Beerze bij Oirschot start op 28 oktober aanstaande.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over de locatie (hou de site in de gaten) en aanmelden voor de cursus kan via de link: https://www.ivn.nl/provincies/noord-brabant/natuuractiviteiten/gastvrij-in-het-landschap-van-de-beerze/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio