10.6 C
De Bilt

Voordelig eropuit in Eindhoven? Huur een deelauto

Eindhoven – De herfst is begonnen en eind oktober is het zover: herfstvakantie! Het perfecte moment om door de prachtig gekleurde bossen te wandelen, uit te waaien op het strand of een nieuwe stad te ontdekken. Heb je zelf geen auto om op pad te gaan? Huur een deelauto bij jou in de buurt!

Autodelen

Wist je dat er tientallen deelauto’s beschikbaar zijn bij jou in de buurt? Via het autodeelplatform SnappCar kan je eenvoudig een auto huren in Eindhoven. Buurtbewoners met een auto verhuren hier hun auto om een extraatje te verdienen en hun buren te leren kennen. Daarnaast draag je door deel te nemen aan autodelen bij aan het milieu. Eén deelauto haalt namelijk 10 auto’s van de weg! Dat betekent minder CO2-uitstoot, minder files en meer groen in de straat.

thumbnail?id=1QNEcG
Foto: © Snappcar

De voordelen van autodelen

Het milieu een handje helpen is niet het enige voordeel van autodelen. Autodelen is vele malen goedkoper dan zelf een auto bezitten of er een huren bij een traditioneel autoverhuurbedrijf. Daarnaast bespaar je een hoop tijd. De meeste traditionele autoverhuurbedrijven liggen verder uit de stad en zijn daardoor lastig te bereiken. Een deelauto daarentegen staat vaak in de buurt, op slechts enkele minuten lopen of fietsen.

thumbnail?id=1lJ4SZDUJTdJGJpSYEhmsh9vgoOWT35a8&sz=w1024
Foto: © Snappcar

Groot aanbod in Eindhoven

Voor elke rit is er een passende deelauto te vinden. Wil je een nieuwe stad ontdekken? Pak dan een compacte stadsauto. Ga je juist op avontuur in de natuur? Dan is een stoere Jeep misschien wel wat voor jou! Of is het tijd voor een nieuw interieur? Je kan zelfs een busje huren in Eindhoven om op en neer naar de woonboulevard te rijden. Je maakt in enkele minuten een account aan en ziet direct welke deelauto’s er beschikbaar zijn bij jou in de buurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio