-2.1 C
De Bilt

Zonnepanelen leveren je eigen energie, bijeenkomsten van Duurzaam Gemert op 5 en 8 oktober!

Gemert – De zon is een eeuwige energiebron die altijd voorradig is. Dus waarom zouden we hier niet meer gebruik van maken? Met zonnepanelen verlaag je je elektriciteitsfactuur aanzienlijk, of herleidt ze tot nul.

Zonnepanelen

Met deze ‘groene’ energiebron produceer je je eigen duurzame energie en draag je bij aan een duurzame wereld. Daarbij zijn zonnepanelen goed voor je portemonnee. Je energierekening wordt een stuk lager en je hebt je investering al binnen een aantal jaren terugverdiend. Er zijn zelfs mogelijkheden om een lening voor zonnepanelen aan te gaan via de gemeente. Door het zelf opwekken van je eigen duurzame stroom ben je ook nog eens minder afhankelijk van eventuele stroomprijsstijgingen. Meer weten? Kom dan naar een van de bijeenkomsten van Duurzaam Gemert op 5 en 8 oktober!

De werkgroep Duurzaam Gemert heeft een aantrekkelijk aanbod geregeld waar alle inwoners van Gemert-Bakel gebruik van kunnen maken. Inmiddels hebben via deze actie ruim 100 huishoudens panelen geplaatst. Ook iets voor jou?

Aanmelden bijeenkomsten

Op maandag 5 en donderdag 8 oktober om 20.00 uur organiseert Duurzaam Gemert twee bijeenkomsten in De Eendracht over energiebesparing, isolatie en zonnepanelen. Vanwege Covid-19 is er een beperkt aantal plaatsen. Vooraf aanmelden is verplicht. Stuur een e-mail met uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer naar duurzaamgemert@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio