10.6 C
De Bilt

Foodstock Eindhoven heeft een nieuwe plek gevonden aan de Karpendonkse Plas

Eindhoven – Na een verplichte covid pauze van 3 jaar is Foodstock weer terug! De Karpendonkse Plas is dit jaar de locatie voor Foodstock Eindhoven. Op zaterdag 30 juli en zondag 31 juli kunnen bezoekers hier genieten van eten, drinken en muziek. De toegang is gratis.

Foodstock Eindhoven nog steeds gratis

De naam verwijst natuurlijk naar het legendarische festival Woodstock, de organisatie heeft bewust gekozen voor een verwijzing naar dit festival. Foodstock wil ook voor jong en oud een plek zijn om ongedwongen te genieten van elkaar en de muziek. Om deze reden is Foodstock dan ook alle dagen gratis toegankelijk.

Foodtrucks en meer

Met een aanbod van ongeveer 20 foodtrucks is er een breed aanbod uit allerlei werelddelen. Daarnaast is er gezorgd voor een gevarieerd muziekprogramma in samenwerking met Happy Sunday Fest. Denk hierbij aan tribute bands van U2 en Bruce Springsteen, coverbands die verschillende decennia uit de muziekgeschiedenis ten gehore zullen brengen en een dj die de sfeer perfect aanvoelt om die met zijn platen nog beter te kunnen maken.

uc?id=12HXhsh6Ho8PhVtTtzp8FLwSHtc0Fi8Lw
Foto: © Jason Setzer

Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan onze jongste gasten, zij kunnen zich vermaken op een springkussen of in de nostalgische zweefmolen. Want uiteindelijk moet iedereen van 0 tot 100 jaar zich op festival kunnen amuseren.

Over de keuze voor Eindhoven en de Karpendonkse Plas in het bijzonder meldt de organisatie het volgende: “Eindhoven heeft Foodstock alle jaren omarmt, dus we staan te popelen om weer een heerlijk weekend samen met de Eindhovenaren te kunnen doorbrengen. Belangrijke voorwaarde voor ons is dat we een mooie natuurrijke locatie kunnen vinden die daarnaast goed te bereiken is, de Karpendonkse Plas voldoet aan alle punten, dus we hebben geen moment geaarzeld om in dit prachtige park neer te strijken.”Openingstijden:

Zaterdag 30 juli: 12:00 – 0:00 uur
Zondag 31 juli: 12:00 – 22:00 uur

Kijk voor meer informatie op:

www.festival-foodstock.nl of volg het op Facebook.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio