1.7 C
De Bilt

Gemeente Bladel 25 jaar!

Bladel – 1997. Het jaar dat de laatste Elfstedentocht werd geschaatst. De beroemde film Titanic kwam uit. Mobiele telefonie begon pas net op te komen en van wifi had nog nooit iemand gehoord. Google werd opgericht en de domeinnaam google.com werd vastgelegd. En in 1997 werd ook de prachtige gemeente Bladel gevormd met de kernen Hoogeloon, Hapert, Casteren, Netersel en Bladel!

Zilver jubileum Bladel vieren

Dat betekent dat wij als gemeente dit jaar 25 jaar bestaan. Dat moet gevierd worden! Helaas gooit corona hier een beetje roet in het eten en kunnen we dit niet vieren zoals we graag hadden gewild. We durven momenteel dan ook nog geen definitief programma vast te stellen. Gedurende het jaar kijken we welke mogelijkheden er nog zijn, met de coronaregels die op dat moment gelden.

Speciale pagina voor jubileum

We zullen u op de hoogte houden via een speciale pagina op de website over dit jubileum: www.bladel.nl/25jaar, middels updates op onze sociale media en via de PC55 door verschillende artikelen, foto’s en weetjes over onze gemeente. Wist u bijvoorbeeld dat de gemeente in 1997 18.851 inwoners had, tegenover 20.529 nu?

Wilt u een leuke herinnering delen over de gemeente van de afgelopen 25 jaar? Of heeft u leuke ideeën over hoe we dit jubileum kunnen vieren? Of heeft u gewoon een vraag over de 25 jaar? Stuur dan een e-mail.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio